E-design

   Cel mai ieftin proiect de design interior si amenajare: E-Design!

         Ce parere aveti despre E-Design?
     In era Internetului orice produs sau serviciu are si varianta on-line. Si cum bine stim, produsele on-line sunt intotdeauna mai ieftine decat cele cumparate din magazin, ceea ce are logica, pentru ca sunt eliminate din start costuri legate de chirii, salarii, marketing, etc. Ei bine, aceeasi evolutie se aplica si in cazul serviciilor, iar designul interior de tip E-Design se bucura de popularitate in toata lumea, costurile finale ale proiectelor de design interior reducandu-se pana la 50%!
dahaus design iasi     De ce ar avea succes un astfel de serviciu? Pentru ca, tot multumita internetului, avem acces la ultimele tendinte in design interior, cele mai moderne amenajari interioare, sfaturi practice si secrete pentru decoratiuni cu stil. In plus, fiecare dintre noi cunoaste un zugrav care “nu cere mult”, un atelier de tamplarie cu mobila ieftina, un electrician bun, sau un faiantar care face treaba ca la carte. Asa ca daca tot ne-am creat o idee despre cum va arata bucataria, livingul sau dormitorul, nu ne mai ramane decat sa le vizualizam.
       Cum functioneaza E-Designul?
1. In baza discutiilor telefonice sau a corespondentei pe mail, se stabillesc: conceptul de design, cromatica, ambientarea in functie de stilul de viata si preferintele personale.
dahaus design mail
2. Ulterior se vor solicita: un plan cu cote detaliate din care sa rezulte dimensiunile spatiului si cateva fotografii pentru a vizualiza orientarea si proportionarea
dahaus design plan casa
3. In baza detaliilor de mai sus, designerul realizeaza simularile 3D si imagini fotorealiste ce contin: – propuneri cromatice (pereti, pardoseli, placi ceramice, piatra decorativa); – concept si cromatica mobilier; – propuneri pentru corpurile de iluminat; – propuneri cromatice pentru materialele textile, draperii, perdele, covoare, tapiterie, tapet; – propuneri elemente decorative: tablouri, lucrari de arta, vase decorative, plante ornamentale de interior.
  Oferta de pret pentru un astfel de serviciu este de doar 500 ron/proiect/camera, indiferent de marimea ei. Nu se mai aplica tariful clasic ce incepe de la 10 euro/metru patrat, doar daca doriti sa beneficiati de serviciul clasic complet (consultanta, intalniri, recomandari la fata locului, recomandari in magazinele de profil, baza de date cu magazine de profil sau firme partenere Dahaus Design cu cele mai bune preturi si oferte).
       Acum ca stiti care sunt avantajele, ce parere aveti despre E-Design?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s