Si tu ai neglijat baia? Daca raspunsul este “Da”, atunci ai nevoie de ajutor!

De cele mai multe ori, baia este incaperea ce beneficiaza de toata indiferenta noastra, cand vine vorba de amenajari. Cu totii punem accent pe living, dormitor, bucatarie, uitand cu desavarsire ca baia este la fel de importanta ca oricare dintre aceste spatii. Degeaba avem un living sau un dormitor spectaculos, daca in baie gasim aceleasi placi de faianta demodate si comune, aceleasi accesorii nepersonale fabricate in serie, pe care le-au achizitionat si vecinii nostri. Iata cateva exemple de accesorii originale, pentru a iesi din standardele comune.

a dahaus1

a dahaus 3

 Haideti sa ii dam baii valoarea pe care o merita si sa ne gandim pentru cateva secunde ca, totusi este un spatiu ce face parte dintr-un ansamblu, putand foarte usor, prin designul sau, sa scoata in evidenta sau, dimpotriva, sa strice intreaga unitate a spatiului de locuit.

a dahaus 15

a dahaus 14

a dahaus 11

 Placile si materialele ceramice pentru amenajarea baii le gasim intr-o varietate de culori, stiluri si texturi, tot ce avem de facut este sa fim creativi si sa avem curaj pentru a transforma un spatiu ce initial este considerat steril, intr-un ambient chic si luminos. Piatra naturala, sticla si portelanul sunt materialele cele mai recomandate pentru amenajarea pardoselii, a peretilor sau chiar a tavanului baii. Bineinteles, echilibrul incaperii este dat de adaptarea elementelor de accent cu design-ul creat, precum si de alegerea inspirata  a instalatiilor si a obiectelor sanitare (masti, chiuvete, cazi de baie, dulapuri, lavoare).

a dahaus 7

a dahaus 8

a dahaus 9

Piatra naturala in placi mari pentru pardoseala, pietre de mare deja finisate natural de valuri aplicate direct pe pereti, placi mici de ceramica pentru un mozaic de culori, zig-zag-uri monocrome din placi dreptunghiulare pentru un aer luxos, mozaic din bucati de oglinzi pentru o nota funky, placi hexagonale mici in culori complementare – toate acestea adaptate dimensiunilor incaperii, luminii naturale sau artificiale, preferintelor si imaginatiei noastre ar putea transforma baia intr-un spatiu in care am vrea sa mai zabovim un pic, inainte de a inchide usa dupa noi.

a dahaus 6

a dahaus 5

a dahaus 2

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s