Tendinte in design interior modern

Tendinte in design interior modern       

Daca te pregatesti pentru o redecorare moderna, dar inca n-ai gasit stilul care ti se potriveste, Dahaus Design iti prezinta cele mai interesante tendinte actuale in design interior. Un stil de amenajare interioara foarte in voga este stilul Metropolitan in care sunt imbinate elemente clasice de mobilier cu elemente de design modern. Acest design modern este inspirat de tematica hotelurilor boutique americane iar popularitatea sa a crescut datorita rafinamentului, elegantei si simplitatii decoratiunilor folosite. Interioare intime cu povesti unice vizuale si senzoriale, decoruri exclusiviste si obsesia pentru nuante de alb –  astfel s-ar putea caracteriza in cateva cuvinte acest trend in design.

Proiect design interior Iasi

designer iasi dahaus design 2

           Un mix mobilier cu canapele supradimensionate, tapiserii din piele naturala si accesorii de clasic-design intr-un decor aparent monocrom se traduce de fapt printr-un concept unic destul de greu de reprodus atunci cand nu stim ce sta in spatele unor alegeri.

Design interior modern

designer iasi dahaus design 4

                 Designerul modeleaza in propria interpretare albul stralucitor adaugand diverse alte accente dramatice in background sau in accesorizarea interioarelor, de aceea cel mai bine este sa nu facem aceste alegi singuri, oricat de usor ar parea, pentru ca distanta intre o amenajare de calitate si una cu mai putin bun gust este foarte mica.

Proiect amenajare Iasi

designer iasi 5

         Interioarele pastreaza o stare de spirit clasica si se complac in acelasi timp cu claritatea si curatenia minimalista. Decorurile par a fi de fapt panze albe pe care designerul picura accente senzuale de culori profunde si elemente clasice, moderne sau contemporane, condimentate cu usoare influente Baroc. Peretii complet alb faciliteaza iluminarea puternica si ofera spatiu vizual de etalare a pieselor pretioase de mobilier, acestea fiind in centrul atentiei.

Designer Ovidiu Sindrilaru Iasi

designer iasi

       Ritmul acesta al peretilor albi este din cand in cand intrerupt de un perete cu accente de negru profund sau de o o biblioteca incastrata din tavan pana la pardoseala. Prin astfel de amenajari si decoruri designerul interior nu face decat sa valideze din nou satisfactia prin simplitate, sa creeze un design interior unic care sa surprinda atentia privitorului dar in acelasi timp fara a-l agasa.

Proiect amenajare interioara Iasi

designer iasi dahaus design

by Ovidiu Sindrilaru – Designer de interior

Lasă un comentariu